lördag 9 juli 2011

Marions nya lila vagn

Blev lite såld på den här vagnen när jag såg den på jobbet. Vitt chassi med lila tyg som pimpades med en matchande dyna. Känns bra att ha en extra vagn som man kan ha med överallt och inte behöver vara lika rädd om som den "riktiga" vagnen. Den här vågar man lämna några min om tex är på Himlabadet och behöver inte oroa sig att någon ska ta den.
Visst skulle det vara tråkigt om någon tjuvade den men det blir inte lika dyrt att köpa en ny som om Brion skulle försvinna.
Vagnen finns i många färger och kostar just nu bara 799 på Babyproffsen.
Igår direkt efter jobbet tog vi en sväng in på stan och käkade middag på nya Olearys, verkligen superfint. Roligt att det är gamla Olearys lokaler som brann ner för några år sedan, jag har haft mycket skoj i den lokalen:-)

Idag blir det en sväng in på stan och kika runt lite men vart tog solen vägen??? Typiskt att den skulle försvinna när jag är ledig.


Har inte skrivit om husbygget på länge men huset är på g och inflyttning är fortfarande den 1 oktober.
Har inga bilder att visa på ritningen men kika in på Smålandsvillan som heter villa Nybro. Planlösningen är ungefär likadan men större och utsidan är inte lika då det är bla annorlunda fönster.
Lovar att skriva mera om husbygget och knäppa många kort så fort att huset börjar att komma på plats

2 kommentarer:

  1. Jätteroligt att träffa er och söta Marion!

    SvaraRadera
  2. Detsamma:-) Hoppas att vi ses snart igen
    Kram

    SvaraRadera