onsdag 6 juli 2011

100706 klockan 02.27

föddes min och Peters underbara dotter Lily-Marion. Den lycka jag kände så fort jag såg henne går inte att beskriva, älskade lilla fina barn.
Idag är det alltså Marions första födelsedag och den har vi firat ordentligt ute i det fina vädret. Vi var nästan hela dagen på Himlabadet där Marion fick en liten tårtbakelse som hon glupskt åt upp nästan helt själv. ( så skönt att hon äntligen vill äta igen efter att tandsprickning är över )
Vi badade och solade och myste innan vi gick in till stan och Lekplaneten där Marion fick välja ut vad hon ville ha...Undra om nästa år kommer att bli lika enkelt;-)
Gatufesten har startat här i Sundsvall och då skulle självklart P inmundiga sin årliga langos och naturligtvis så fick även gumman smaka..hon gillade langos väldigt mycket så hon stod brevid P och dregglade.

I lördags tjuvstartade vi att fira Marion med ett släktkalas som var ute hos mina päron i Njurunda.
Blev en otroligt lyckad dag med en massa gott att fika och många många fina paket till Marion. Marion höll låda hela dagen utan någon vila och däckade i mommo och moffas säng på kvälls sidan. Blev en lång och rolig kväll med grillning och gott vin med mysiga släktingar som vi tyvärr träffar alldeles för sällan.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar