torsdag 14 juni 2012

Lycka är

att Marion sov sin första hela natt på evigheter i sin egen säng natten till idag:-)
Hon sov ända till 06.30....ja det är länge för att vara henne numera och jag kan inte annat vara än toknöjd. Hon kunde nog ha sovit längre om hon inte vaknat av Edieh som skrek efter MAT..Edieh sov också hela natten utan kvällsamning så hon var vääldigt hungrig när hon vaknade.
Så nu håller vi tummarna stenhårt på att det fortsätter i samma visa så hela familjen kan hämta igen sig i sömn. Det behövs verkligen så att vi kan vara "normala" ute bland människor och inte vara vandrande zombies.

Idag har vi haft besök av Alex och grabbarna grus, grabbarna växer så det knakar och är nästan lika stora som Marion:-)
Tycker så himla mycket om mysiga familjen Olsson.
Imorgon träffas vi igen då ska det badas på sporthalls badet.

I tisdags var vi på BVC med Edieh som  kan stoltsera med att väga över 4kg
Hon väger  4250 och är 54,5 lång.
När Marion var 2 månader vägde hon 4100 och var också 54,5 lång.
Det är inte stora goobitar vi har, små men naggande goa å glada:-)
På kvällen hade vi besök av Linda, vi var ute och promenixade bland svärmar av myggjävlar..Helt sjukt har aldrig varit med om att det varit så mycket mygg på en och samma gång.
Var tvungen att fråga grannarna om det alltid är så mycket mygg här uppe på "berget" Men grannarna hade också fått en mindre shock.
Vet inte hur många bett jag fick efter promenixen men jag har bett som är stora bölder lite överallt på kroppen.1 kommentar:

  1. Åh men vi tycker ju så fantastiskt mycket om er! Fina du med fina familjen. Skynda er hem så vi kan kaffedricka på altanen ;)

    Stor pöss / A

    SvaraRadera