måndag 30 augusti 2010

Idag är ingen vanlig dag...

det är min födelsedag:-) Firar den med en egengjord latte som blev väldans god:-)
Gumman sitter och sover i babysittern, är nog ett av våra bästa köp till henne. Hon tycker jättemycket om den, så mycket att det första hon gör när hon får sitta i den är att bajsa:-)
Det är tråkigt väder ute idag, regnar. Hoppas det slutar snart så vi kan ta en promenix.
I torsdags var jag och gumman ute och gick med en mamma ur föräldrargruppen och hennes son runt Sidsjön. Blir en bra prommis från oss till Sidsjön, i like.
Fredags var pärona barnvakt en stund till gumman då jag och P var och käkade på Casinot, satt på verandan innan den stänger för hösten. Vi som skulle gå dit så mycket i sommar, vart tog sommaren vägen?
Lördag var jag och mamma på Ikea, mamsen handlade jättefina höstkläder. En skitsnygg skjorta från H&M som jag nog också måste köpa.
Gumman fick jättefina sängkläder från Hemtex, vita med rosa hjärtan på. Hon fick också ett par jättesöta mjukisbyxor med hjärtan på knäna och en body, går bara inte att låta bli att handla åt henne:-)
Igår var en riktig slappardag, jag och gumman var bara hemma och myste. P har jobbat helg nätter, inte så roligt. Han jobbar 18-06, så det känns som man knappt ses.
Längtar till P:s ledighet i början på sep, då ska vi hitta på något mys alla tre.
Ikväll kommer pärona förbi på en fika, P har gjort en stoor äppelpaj:-) Det ska bli gott!

Ha en bra dag!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar