torsdag 2 september 2010

Så gjorde dom förr..

När P och jag satt och kollade på True Blood i mån trodde vi att studenterna var på g igen med sitt festande, spelades musik med en sådan bas att vi knappt hörde vad dom sa i avsnittet.
Vi satt som två medlemmar i PRO och pratade om respektlösa ungdomar. P gick ut på ballisen för att se var ljudet kom ifrån..och det visades komma från vår granne vägg i vägg (inte Anki)
Vi fortsatte att kolla på avsnittet men till slut fick P nog och pausade avsnittet och bad mig om ursäkt...gick till en del av väggen i vardagsrummet som hade fri yta och bankade allt han kunde. Jag fnissade till för det såg så lustigt ut och sa, det där kommer aldrig att funka..inte hör dom dig..Men tro på faan..gick bara några sekunder och musiken stängdes av.
P blev väldigt nöjd och sa..så gjorde dom förr;-)
Bra tider förr i tiden:-)
Efter det insåg vi att nu har vi blivit som två pensionärer när vi stör oss på dunka dunka, men va det är skönt att vara pensionär:-)

Lägger ut 2 bilder på en väldigt trött Marion som tror att hon inte alls vill sova:-) Gogumman tokslocknade bara några sekunder efter att jag knäppte korten. Älskade unge!

2 kommentarer:

  1. Riktigt roligt skrivet hjärtat.

    / Peter

    SvaraRadera
  2. Det är för att vi är riktigt roliga Älskling:-)

    Pöss

    SvaraRadera