torsdag 4 november 2010

Kvällsfika å lite skvaller på det...

blir det för mig när P jobbar natt. Plöjer igenom alla bloggar jag kan hitta som är intressanta, mycket roligt läsande har det varit ikväll.
Vad jag har missat mycket det senaste åren när det gäller många ställen/människor som fanns i min vardag, eller kanske ska skriva mitt förra liv..?
Känner mig som en helt annan människa nu än den jag var för 3 år sedan, kroglivet lockar inte mig för 5 öre.
Vill inte tillbaks till varken den tiden eller många "vänner" jag hade då.
En period var verkligen jobbig när det gällde "vänner" som stod mig nära försvann..P var helt underbar då och naturligtvis många underbara vänner, tack för det finaste ni!
En bra vän tycker jag ska behandla sina vänner så som man själv vill bli behandlad...
Varför vara vän med någon bara för att man har känt varandra sedan lekis?

Idag har vi varit på Drakborgen med P:s bror Magnus och Marions kusiner My och Måns min bror Andreas, kusin Sebbe och Guy.
Det var riktigt roligt ännu roligare kommer det att bli när gumman blir lite äldre så P och jag kan busa på lite mera med henne.

1 kommentar:

  1. Vilken fin tjej hon är :) Å jag ser att det inte bara är min lilla fis som är sjukt lik sin pappa! :)

    Pierre vet jag vem det är :) Han och jag har jobbat ihop flera ggr på sommaren på posten. :) Vi är supernöjda med huset, svårt att veta hur det ska bli när man bara ser ritningar men det blir kanon. Ännu mer exalterad är jag över mitt stall! (som jag ser att snickarna håller på med just nu utanför mitt fönser!)

    Vi gjorde som så att det stod ett hus på tomten som vi renoverade och flyttade till precis innan Tilde föddes. Riktigt skönt att bo på byggplatsen så han man full koll :)

    Är det klart med bygglov och så för er? Annars är ju sånt en sjukt jobbig resa..men otroligt skön känsla när det är klart! :)

    SvaraRadera