måndag 10 maj 2010

1 års förlovningsdag

Tiden går så himla fort, idag är det 1 år sedan Peter tog med mig till Sidsjöbäcken där han överraskade mig totalt med min drömring:-)
Eftersom jag alltid sa förut att man ska gifta sig högst 1 år efter att man har förlovat sig så halvskojade jag lite med P imorse.
Köpte ett stort kort där det står Jag älskar dig idag, imorgon och alla andra dagar! Vill du gifta dig med mig
Köpte också en ring, höll på att leta ihjäl mig efter en "riktig" fantomenring ( älskar Sunes sommar när han står och försöker lyckas få en fantomenring ur automaten ) Hittade en lustig skelettring, två skelett som är omslingrade. Den fick duga, det är ju inte så att jag har tänkt att P ska gå omkring med en döskallering:-)
Vi myslunchade på Invito och åkte upp till "vår" plats vid Sidsjöbäcken och stod där en stund och pratade. Jag kan inte fatta att lilla tjockgravida jag har lyckats fått allt jag drömt om sen jag var liten. Trodde inte att jag skulle ha en sådan tur att bli så lycklig som jag är idag och alla andra dagar med Peter. Finns ju faktiskt för många som inte är lyckliga med sin livssituation, jag önskar att alla någon gång i sitt liv får känna sån lycka som jag gör. Och med det menar jag inte att jag och Peter är perfekta på något vis, vi kan tjafsa och bli irriterade på varandra nån gång ibland men det tror jag är en av delarna till ett sunt förhållande.
När vi kom hem från bäcken så gjorde vi en hallonpaj och fick sätta min fina liljebukett i en el xampangiet flaska, tror alla våra vaser har hamnat i källaren efter Peters vårstädning av lgh:en:-)

4 kommentarer:

 1. Tack för en romantisk och speciell dag älskling!

  SvaraRadera
 2. Åhhhh jag blev alldeles rörd när jag läste det här Therése!!!! Är så glad för din skulle. Jag känner likadant med min kille och jag håller med dig, det är inte alltid perfekt men det är en del av livet och man ska vara glad att man träffat någon man verkligen älskar och har det bra med!!! Kram på dig och lycka till med allt!

  SvaraRadera
 3. Tack Alex:-) Jätteroligt att du har hittat en bra kille du också, han är dessutom jättesöt;-) Har sett superfina kort på er, ni är ett fint par:-)

  Ha det jättebra! Kraam

  SvaraRadera