måndag 17 maj 2010

Stockholmsresa 1





I helgen var vi och firade Peters pappas 60årsdag i Stockholm. Vi bodde på Park In i Hammarby Sjöstad som öppnades 3 dagar innan så vi fick ett helt nytt "oanvänt" rum:-) Hammarby Sjöstad är verkligen superfint.
Helgen har varit helt perfekt utan måsten och stress. Strosat runt Djurgården mött upp släktingar som överraskat Arne, ätit mycket och gott. Naturligtvis käkade vi på Harry B James på Regeringsgatan där Peter tog den obligatoriska tallriken för "Big eaters only". Vi hann också med att köpa en mindre inredningspryl på NK som nästan också har blivit en obligatorisk grej för oss:-) Vi handlade salladsbestick till kostaboda skålen som jag har "lånat" av pärona:-)
Lör kväll tog vi med oss Birberg till Märsta för att kolla på fotboll, Arlanda mötte Myrs lag Solna Täby. Var jättekul att vara tillbaks i Märsta och träffa hela fam Fjäll, Cleo har blivit så stor finaste ungen!
Peter och jag startade hemfärden till Norrland efter matchen, var i Njurunda vid 02 tiden och var naturligtvis så nyfikna på tomten på Hemmanet så vi var tvungna att åka och kolla. Yrade runt ett tag som två inbrottstjuvar innan vi hittade rätt..Varför vi kollade på en tomt där är för att Robban Bergström har köpt en tomt där och ska bygga ett hus som vi är väldigt sugna på:-) Tror att det kan vara något riktigt bra för vår lilla familj:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar