torsdag 14 januari 2010

Present till världens bästa Peter


Jag hatar mobbing,det är det värsta jag vet..Klarar knappt av att se Friends filmsnuttar när jag kollar på tv.Får en stor tjock klump i halsen.
Förstår inte alls hur det kan förekomma vuxenmobbing,vuxna människor borde ha mera vett i huvudet än att mobba..Finns ingen ursäkt heller för barn men dom kan man iallafall försöka att ändra på..Jag har aldrig råkat ut för mobbing personligen..men hade mobbing på nära håll i skolan.. När jag gick på låg-mellanstadiet gick jag i samma klass som en tjej som var väldigt utsatt för mobbing,idag kan jag ha lite dåligt samvete för att jag inte ställde upp mera för henne.
Kommer ihåg att jag och några tjejkompisar försökte få med henne på disco och ha roligt,men hon satt mest i kapprummet under en jacka och gömde sig..När vi försökte andra gånger att vara snäll så var hon bara elak tillbaks,förmodligen för att hon trodde att vi drev med henne..Till slut slutar man att försöka,blir nog lätt som 8-10 åring att göra det...Vi hade behövt mera stöd från lärare..Tror eller vill tro att det finns mera stöd bland dom vuxna idag än när jag var liten..Mobbing har blivit så upplyst överallt att det är SÅ fel..
Tycker det är underbart att kändisar,sportstjärnor som barn och ungdomar ser upp till stödjer många kampanjer mot mobbing.
Jag kommer aldrig att acceptera att mina barn mobbar,det kommer jag att lära dom tidigt.Kommer heller aldrig att acceptera att någon/några mobbar mina barn.
Friends lanserade till jul en färgglad strumpa i samarbete med HappySocks. Det är ingen vanlig strumpa, genom att köpa Friends-strumpan tar man ställning mot mobbing och stödjer Friends arbete.
Friends är en ideell organisation och är därför beroende av ekonomiskt stöd från företag och privatpersoner i samhället. Den som väljer att köpa Friends strumpa bidrar direkt till att förhindra mobbing då allt överskott från försäljningen går oavkortat till Friends.
Snart sitter ett par strumpor på Peters fötter,en tidig födelsedagspresent;-)


2 kommentarer:

  1. Åh! va jag håller med dig! Avskyr verkligen mobbing! Det gör så ont i hjärtat att veta hur ensamma de måste känna sig! Det värsta är ju att det är nu när man blivit äldre som man förstår hur mycket som blir förstört i deras liv. Jag vill ha en FRIENDS strumpa! Vart köper man dem!? Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Ja eller hur!!!
    Du kan köpa strumporna här www.happysocks.com

    ♥Kraam♥ å trevlig helg!

    SvaraRadera